Vem jobbar vi med?

Home  >>  Vem jobbar vi med?

Vi väljer våra kunder noggrant och har väl valda kriterier som måste uppfyllas om vi ska gå vidare med ett samarbete.

Vi jobbar endast med ett begränsat antal kunder åt gången för att säkerställa maximalt resultat och för att ditt företag ska nå stor framgång.

 

Detta måste uppfyllas

1. Aktiv och hälsosam verksamhet i dagsläget.
Våra tjänster är för företag som redan är uppe och igång och som vill expandera betydligt fortare. Vi arbetar inte med:

  • Bluffsajter
  • Vuxen-temade / Sex-sajter
  • Företag som är i uppstartsfas

2.  Ett stadigt flöde av kunder. Med detta menas att ni redan nu får trafik och säljer produkter eller tjänster. Ni annonserar och promotar redan.

3. En bra produkt och ett bra rykte. Allt vi kommer göra ihop är inte bara att ge er en ökad försäljning och vinst utan vi kommer också att göra det på ett sätt som genererar en enorm välvilja och ett bra rykte för er som företag.

 

Dessa 3 krav måste uppfyllas om vi ska ha ett samarbete. Om du uppfyller dessa kriterier och vill prata personligen med oss om hur vi kan hälpa dig och ditt företag få otroliga resultat, så avsätter vi gärna tid till dig.

 

Fyll i förmuläret nedan, det tar bara några minuter. Detta gör vi för att få en helhetsbild av ditt företag för att kunna veta hur vi ska hjälpa dig.

Vi kommer noggrant gå igenom allt och sedan presentera en skräddarsydd plan som ska hjälpa dig att öka din verksamhets intäkter.

Samma process appliceras för alla som vill jobba med oss och som i dagsläget genererar hundratusentals kronor till våra nuvarande kunder.

 

Formulär

Var vänlig ange så mycket information som möjligt. Detta för att kunna skräddarsy en strategi om hur vi kan hjälpa dig nå framgång med online-marknadsföring.

Steg 1 av 3

33%