Reputation Management

Home  >>  Reputation Management

Reputation Management

 

Ta kontroll över ditt rykte på Googles sökträffar idag

Vi är specialister på rykteshantering online och hjälper dig att ha kontroll över vad som kopplas till dig och ditt varumärke vid sökningar på Googles sökmotor. Tillsammans med dig ser vi till att ditt varumärke exponeras på bästa sätt vid sökträffar.

 

REPUTATION MANAGEMENT – BOKA GRATIS KONSULTATION

Fyll i din email adress för en gratis 15 min konsultation med oss via Skype där vi går igenom hur du och ditt företag/varumärke kan förbättra ert rykte online

 

Ditt varumärkes rykte online grundar sig på informationen som dyker upp vid sökningar

Fakta: Du eller ditt varumärkes rykte online består helt enkelt av vad folk hittar vid några snabba sökningar på Google. Det som visas då är vad ditt online-rykte består av. Du kan med hjälp av vår tjänst till stor del vara med och kontrollera vad som dyker upp på nätet. Du kan placera dina insatser, artiklar, produkter, framgångar, dina bästa bilder samt din portfolio tidigt i sökresultatet och på så vis snabbt vägleda och guida potentiella kunder och samarbetspartners till rätt uppfattning  om vad du kan erbjuda och vad ditt varumärke står för.

 

Osann information på nätet

Oavsett om informationen som kommer upp vid sökresultaten om ditt varumärke stämmer eller inte, så bestämmer sökmotorer, som Google, vad som visas om din verksamhet. Det kan vara recensioner, företagskataloger, sociala medier eller annat, men alla dessa källor måste dela samma positiva historia. Med hjälp av vår tjänst kan du kontrollera om falsk eller negativ information ska flyttas långt bak i sökresultaten där den sällan eller aldrig hittas.

 

Vad vi hjälper dig med

 

Flytta upp positiv information på Google

– Med hjälp av beprövade tekniker och strategier flyttar vi upp positivt innehåll om dig och ditt varumärke.

Strategisk placering av innehåll för att maximera påverkan

– Vi väljer ut de mest relevanta webbplatserna för att strategiskt stärka ditt rykte i rätt miljö.

Synkronisera din press release med sökresultaten

– I samband med din pressrelease, eller lansering av ny produkt eller tjänst, kan vi se till att den blir det mest aktuella sökresultatet och därmed dyker upp först när någon söker på ditt varumärke/din produkt.

Flytta ner falsk och negativ information

– Negativ eller osann information flyttas till botten av Google där det är svårt att hitta.

Ta kontroll över din online-profil

– I stället för att stöta på problem genom att falsk eller negativ information ligger ute på nätet bortom din kontroll, kan du nu ta full kontroll över ditt rykte online.

 

 

Vad är Online Reputation Management & hur kan det hjälpa ditt varumärke?

 

Genom att använda vår tjänst “rykteshantering” ges dina andra marknadsföringsinsatser större chans till bra resultat. Dina produkter och tjänster hittas snabbt av rätt personer och du kommer att få chansen till fler kunder och samarbeten. Skulle du vara i en situation där du kämpar för att komma till rätta med nättroll eller återkommande visningar av felaktig information kan du nu istället lägga din tid att på att jobba med ditt varumärke och öka din försäljning.

 

Kontrollera vad som hittas om dig/ditt varumärke online

Varje dag använder kunderna sökmotorer som Google, för att upptäcka, utvärdera och bilda sig en uppfattning om företag, varumärken och/eller personer. Det tar bara en sekund innan de bestämt sig för om ditt företag är tillförlitligt eller om de ska välja någon annan.

Problemet är att internet inte alltid ger en korrekt historia. Otillbörligt kan negativa recensioner och åsikter fylla upp sökresultaten. Det är där rykteshantering kan hjälpa till. Det hjälper dig att kunna visa dina allra bästa sidor online, oavsett vad kunden söker på.

 

Grundläggande begrepp för tjänsten Reputation Management

  •       Skapa en positiv närvaro på alla större internetkanaler
  •       Strategiskt öka placeringen av positivt innehåll och därmed värdet av ditt varumärke
  •       Aggressivt flytta negativt innehåll ur vägen
  •       Diversifiera din närvaro för att maximera positivt innehåll
  •       Se till att den information som finnes online är färsk och uppdaterad
  •       Övervaka din position gentemot konkurrenterna
  •       Synkronisera marknadsföringsinsatser med sökresultaten om ditt varumärke

 

REPUTATION MANAGEMENT – BOKA GRATIS KONSULTATION

Fyll i din email adress för en gratis 15 min konsultation med oss via Skype där vi går igenom hur du och ditt företag/varumärke kan förbättra ert rykte online