Mobiloptimering + SEO

Home  >>  Mobiloptimering + SEO

Lokala Sökningar Med Mobiltelefonen

 

 

Med våra exklusiva SEO tjänster kommer du alltid att vara ett steg före dina konkurrenter!

Visste du att 66% av alla sökningar i dagsläget görs från en mobilenhet? Visste du också att resultatet som Google visar i mobilen är en helt annan än när man söker via PC?

 

Det betyder att om ditt företag visas på första sidan när man söker via PC kommer nödväntigtvis INTE att visas på första sidan när man söker via mobilen. Allt hänger på om du har en mobiloptimerad sida eller inte.

Många sökmotoroptimeringsföretag erbjuder inte mobiloptimering som en del av sina SEO tjänster och detta är ytterst viktigt om du vill öka ditt företags synlighet.

 

Mobiltelefonen har dessutom ersatt Gula Sidorna. Alla har en smartphone nuförtiden och när de är i behov av något, så tar de fram sin mobil och söker efter det de vill ha.

Vad söker de på? ALLT mellan himmel och jord, men de följer alltid samma format när de söker online:

”tjänsten de är ute efter + staden”, t.ex: ”rörmakare göteborg”, eller ”it jobb stockholm”, ”arkitekt malmö”, ”bilmekaniker jönköping”

Ja, så du förstår vad det kan innebära för ditt företag om du kan synas först av alla när hundratals människor (om inte tusentals) söker online efter din tjänst varje månad. 90% av alla som söker på google kommer inte längre än första sidan, så oftast är det dina konkurrenter som får dessa kunder.

En av de viktigaste faktorer för att kunna synas i Googles sökresultat är att ha en mobiloptimerad hemsida. Många tror att detta inte är viktigt eftersom det är mer webbdesign än sökmotoroptimering (SEO). Men eftersom det söks så ofta efter lokala tjänster så kräver google att företag som vill synas högst upp måste ha en mobiloptimerad sida.

Lokal sömotoroptimering + Mobiloptimering av din sajt är därför nästa steg för ditt företag om du vill ta ett kliv framåt och få mer kunder.

Google har dessutom börjat straffa hemsidor som inte är mobilanpassade genom att ranka de lägre och lägre, till slut så syns man inte någonstans och kunderna som söker online kommer aldrig att hitta din hemsida.

 

Varför gör Google det här?

seo tjänsterGoogle vill ge sina användare den bästa upplevelse när de söker efter något via deras sökmotor (dvs google.com), och har man inte då en mobilanpassad sida så vill Google inte visa dig i sökresultatet, helt enkelt.

En webbyrå vet oftast inte om det här och det är därför de inte informerar sina kunder när de bygger deras hemsidor. Därför måste man vända sig till ett Lokal SEO Företag för att lösa problemet.

Vi på White Flame Solutions är alltid före alla andra när det gäller nya uppdateringar som påverkar din hemsidas synlighet i sökresultaten. Därför erbjuder vi också denna lokal sökmotoroptimering tjänst och mobiloptimerar din sajt så att den inte faller i rankningen.

 

Om du vill läsa mer om denna uppdatering så kan du göra det på Googles egna bloggpost här –> Bloggpost

 

Hur kan du då veta om din hemsida är mobilanpassade eller inte?

 

Google har ett eget webbverktyg som låter dig testa din hemsida och du får svar på 5 sekunder.

Om du vill testa din hemsida kan du göra det här –> Mobile Friendly Test

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna om hur vi kan hjälpa dig.