Videomarknadsföring

Home  >>  Videomarknadsföring

Videomarknadsföring är här för att stanna!

 

De flesta av oss människor är visuella, vi tittar hellre på en video än läser text. Dessutom så är video den mest effektiva CTA (call to action) eftersom den har en förmåga att engagera tittarna på ett helt unikt sätt.

 

YouTube är den populäraste och mest använda plattformen som används för videomarknadsföring. Både stora och små företag använder sig av det för att dra nytta av den omättliga trafiken den bjuder på.

Idag så finns det över 1 billion användarna på YouTube – nästan 1/3 av alla internetanvändare – och varje månad streamas hundratals miljoner timmar på YouTube och genererar billioner visningar, med videomarknadsföring kan du ta en bit av kakan!

 

Hur kommer man igång med videomarknadsföring?

 

Låt oss säga att du redan har en video där du presenterar ditt företag, eller en produkt/tjänst du vill sälja, men, hur får du trafik till den? Hur kan du få folk att titta på just DIN video? Här nedan förklarar jag på bästa möjliga sätt hur man kan nå toppen av YouTubes sökresultat:

 

https://youtu.be/QGpoCuk_Vak

 

Kontakta mig idag så hjälper jag dig med en skräddarsydd strategi för just dig och din video.

 

Hur kan du vara säker på att jag vet hur man gör? Kolla på bilden nedan. Om du söker ”videomarknadsföring” på YouTube så kan du se att min video rankar som #1.

 

bild - rankning youtube